Kaipaatko inspiraatiota tai intohimoa työntekoon?

Arts & business -kentän kansainväliset huippuasiantuntijat professori Giovanni Schiuma (Innovation and Knowledge Management) (Italia) ja tunnettu viulisti ja kulttuurilähettiläs Miha Pogačnik (Slovenia) (kuvassa) vierailevat Suomessa joulukuussa. 

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!




3.12.2012 klo 10-13 Musiikkitalo, Sonore-sali (Helsinki)

Miten inspiraatio ja intohimo vaikuttavat työn tekoon? Mitä organisaatiot voivat oppia musiikin mestariteoksilta? Entä miten tulla mestariteokseksi?

Mm. näihin kysymyksiin johdattelee tunnettu viulisti, Arts in Business -ajattelun pioneeri ja Slovenian kulttuurilähettilas Miha Pogačnik (Slovenia). Tule näkemään, kokemaan ja kuulemaan musiikin mahdollisuudet organisaatioiden muutosprosesseissa.

Lisätietoa tilaisuudesta.
Ilmoittautuminen.

 

11.12.2012 Tampere klo 9-15:45 Tampere-talo (Tampere)

Tampereen työpajassa teemana taiteen, kulttuurin ja liikunnan vaikutukset työelämässä, johtamisessa, organisaatioiden toimintakulttuureissa ja henkilöstön hyvinvoinnissa. Key note -puhujana Arts & Business -kentän kuuma asiantunijanimi professori Giovanni Schiuma Italiasta.

Tule kuulemaan ja kokeilemaan eri taidemuotojen ja liikunnan soveltavaa työelämäkäyttöä ja kohtaamaan taiteen, kulttuurin ja liikunnan palvelujen tuottajia, pilottiprojekteja, työelämän kehittäjäorganisaatioita sekä edelläkävijäyrityksiä. Mahdollisuus myös oman toiminnan esittelyyn pilottitorilla!

Lisätietoa tilaisuudesta.
Ilmoittautuminen.

Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.
Varmista paikkasi Arts & Business -keskustelun ytimessä vielä tänään! 


 
 
Kuvatiedot:
“Violin”, Takeshi Kuboki (CC Attribution license)
”Music”, Tim Geers (CC Attribution-ShareAlike license)
The Value of Arts for Business, kuvakaappaus kirjan kannesta (www.gschiuma.com)

Miha Pogačnik on tunnettu viulisti, Slovenian kulttuurilähettilas ja Arts in Business -ajattelun pioneeri. Pogačnik hyödyntää musiikkia lisätäkseen ymmärrystämme liike-elämän kehittämisestä - mm. asiantuntijuuden, johtajuuden ja muutosprosessien näkökulmasta. Hänen asiakkaitaan ovat useat kansainvälisesti tunnetut yritykset, kuten Ericsson, IBM, Hewlett-Packard, BBC World, Microsoft, Nike, Body Shop ja Volvo.
www.mihavision.com


Professori Giovanni Schiuma (kuvassa) on Arts & Business -ajattelun kuuma asiantuntijanimi. Schiuman tutkimus- ja konsultaatio-osaamisen keskiössä on immateriaalisen ja tietoperustaisen omaisuuden hallinta ja johtaminen. Viime vuosina Schiuma on tarkastellut erityisesti taiteen merkitystä johtamisessa ja uusien liiketoimintamallien luomisessa. Schiuman viimeisin julkaisu "The Value of Arts for Business" käsittelee sitä, kuinka taiteet muovaavat uuden vuosituhannen menestyksekkäimpiä yrityksiä.
www.gschiuma.com

Sibelius-akatemia
Luova Tampere
Helsingin kaupunki
Jykes Seinäjoki
Aalto-yliopisto
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Opetus- ja kulttuuriministeriö
Vipuvoimaa EU:lta
Euroopan sosiaalirahasto
Tämä tiedote on lähetetty Luova Suomi uutiskirjeen tilaajille. Mikäli haluat poistua postituslistaltamme, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen inka.reijonen(at)aalto.fi.