Keskiviikko 24.8.2011 12:10

Helsingin kaupungin Elinkeinopalvelussa valmisteilla olevan Luova pääkaupunkiseutu -hankkeen kohderyhmäviestintää varten on perustettu kuvablogi. Kuvablogi löytyy verkosta osoitteesta www.spotting-temporary.blogspot.com.

Kuvablogin tarkoitus on virittää laajempaa keskustelua väliaikaistilojen hyötykäytöstä kehittyvällä metropolialueella. Haluamme jo hankkeen valmisteluvaiheessa tuoda esille sen, miten tilojen, rakennusten ja kehittyvien kaupunginosien väliaikaiskäytöllä voidaan vahvistaa alueellista kilpailukykyä ja luoda matalakynnyksisiä kehitysalustoja innovatiiviselle mikro- ja pk-yrittäjyydelle.

Liity mukaan kuvablogin lukijaksi. Voit myös ehdottaa hankkeen valmistelijalle mielenkiintoista väliaikaiskäyttöön soveltuvaa kohdetta. Kohdealueet ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Kauniainen eli koheesio- ja kilpailukykyohjelma PKS-KOKO kunnat. Kohde voi olla sisä- tai ulkotila tai niiden väliin jäävä tila. Se voi olla tyhjä rakennus tai tontti, radan varsi tai käytössä oleva tila, jonka käyttöastetta voitaisiin nostaa. Tässä vaiheessa kohteen omistajatahoja ei rajata.

Yksi hankkeen tavoitteista on toteuttaa tilakokeiluja kohderyhmien kanssa World Design Capital Helsinki 2012 vuonna. Blogilinkkiä saa mielellään levittää sosiaalisessa mediassa!

Lisätietoja:

projektikoordinaattori
Hannaliisa Johnson
puh. 09 310 25092
hannaliisa.johnson(at)helsinki.fi

www.pks-koko.fi

« takaisin