Maanantai 5.9.2011 07:09

Kolmas lähde järjestää 29.11.2011-7.6.2012 välisenä aikana neljän lähijakson koulutuksen hyvinvointipalvelujen käytännön toteuttajille kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen yhdistyksissä. Koulutus keskittyy yhdistyksen palvelutuotteen jalostamiseen ja yhdistysten toimijoiden palveluosaamisen vahvistamiseen.

Tavoitteena on, että koulutuksen päättyessä osallistuja on jäsentänyt oman hyvinvointipalvelunsa erottumiskykyiseksi, käyttäjälähtöiseksi ja helposti ymmärrettäväksi tuotteeksi.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa liiketoimintasuunnittelun perusteita, hyvinvointipalvelun tuotteistamista, palvelujen markkinointia ja myyntiä sekä palveluosaamista. Koulutuksen lähijaksot ovat 2,5-päiväisiä. Ensimmäinen lähijakso järjestetään Aalto-yliopiston tiloissa Helsingissä, muut toteutetaan kaupunkiympäristöissä eri puolilla Suomea. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää sitoutumista.

Koulutus on räätälöity silmälläpitäen heitä, jotka työskentelevät asiakaskontaktissa hyvinvointipalvelua toteuttamassa. Osallistujavalinnoissa etusijalla ovat ESR-kehittämisohjelman "Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana" toimijat, mutta koulutus on avoin myös muille kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen.

Lisätietoa Polku-koulutuksista:

Kolmannen lähteen verkkosivut ja
projektipäällikkö Nelli Koivisto nelli.koivisto(at)aalto.fi / 050 315 2163

« takaisin