Maanantai 19.9.2011 07:47

Kultahankkeen päätösseminaari Kädet kultaan - Yrittämisen paloa - arjen aherrusta järjestetään 29.9.2011 Tampereella.


Kädet kultaan on seminaari luovien alojen osaajille: erityisesti kädentaitajille sekä muotoilijoille. Luvassa on elämänmakuista puhetta, kahvetta ja tukea arkiseen aherrukseen. Emme tarjoa puuduttavia juhlapuheita vaan tarinoita elävästä elämästä, innostavia ideoita ja tehoa tekemiseen päivän työpajoista: kaikille yhteisen tuotetorin sekä vaihtoehtoisesti ajanhallinta- tai myyntityötyöpajan.

 

Ohjelmassa on mm. Mato Valtosen puheenvuoro otsikolla Yritys, erehdys, puristus ja vimma – Mistä voimaa luovaan yrittäjyyteen? sekä Aku Syrjän vetämä paneelikeskustelu aiheesta Luovankin alan yrittäminen on kannattavaa. Keskustelemassa mm. Seija Lukkala Globe Hopesta ja Liisa Pikkujämsä Unica Fashionista. Työpajoissa paneudutaan mm. käsityöläisen käytännön myyntityöhön.

Tule mukaan ja tapaa muita samanmielisiä!

 

Lisätietoa oheisesta esitteestä ja hankkeen verkkosivuilta.
 

Kultahanke on ESR-rahoitteinen hanke, jota hallinnoi Suomen Yrittäjäopisto Häme. Kultahankkeen osarahoittajia ovat Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus sekä Opetusministeriö. Hankkeessa toimijoina ovat myös Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry ja Fredrika Wetterhoff -säätiö. Hanke tekee yhteistyötä myös Luova Tampere -hankkeen kanssa.

« takaisin