Maanantai 19.9.2011 07:59

Voimaa taiteesta -hanke käsittelee kansainvälisessä seminaarissa ja teatterityöpajassa taiteen ja teatterin mahdollisuuksia hyvinvointialalla ja hyvinvoinnin edistäjänä. Kansainvälinen seminaari taiteen soveltavien menetelmien haasteista ja mahdollisuuksista hyvinvointialalla järjestetään 3.–4.10.2011 Tampereella. Yhteisöteatteria hyvinvoinnin edistäjänä käsitellään osallistavan teatterin ohjaajan Daniel Maposan fasilitoimassa työpajassa 5.10.2011 Tampereella.


Taiteen soveltavien menetelmien haasteet ja mahdollisuudet hyvinvointialalla -kansainvälinen seminaari

 

Tutkivan teatterityön keskus, Tampere 3.-4.10.2011

 

Voimaa taiteesta -hanke järjestää kansainvälisen seminaarin, jossa kohtaavat hyvinvointialan ja luovan alan ammattilaiset.

 

Seminaarissa pohditaan erilaisten soveltavan taiteen menetelmien käyttöä hyvinvointialan asiakastyössä ja kuullaan kiinnostavia esimerkkejä eri maista. Työpajoissa osallistujat voivat käytännössä sukeltaa eri taiteenlajien maailmaan. Tarjolla on esimerkkejä aina soveltavasta teatterista soveltavaan elokuvaan ja ympäristötaiteeseen saakka.

Yhteisöteatteria hyvinvoinnin edistämiseksi -työpaja

 

Tutkivan teatterityön keskus, Tampere 5.10.2011 klo 12.15 - 16.00

 

Taide voi olla tehokas työkalu ihmisten voimaannuttamisessa ja yhteisten asioiden käsittelyssä. Yhdessä tekeminen voi lisäksi motivoida osallistujia itsenäiseen oman hyvinvoinnin edistämiseen.

 

Voimaa taiteesta -hanke järjestää zimbabwelaisen osallistavan teatterin ohjaajan Daniel Maposan fasilitoiman työpajan.

 

Daniel Maposa on osallistavan teatterin ja yhteisöteatterin moniosaaja, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Zimbabwessa toimivan Theatre for Development -ryhmän, Savanna Trustin, ohjaajana. Savanna Trust on keskittynyt tukemaan zimbabwelaisten yhteisöjen demokraattista kehitystä.

 

Lisätietoa tapahtumista.

« takaisin