Maanantai 19.9.2011 08:08

Dimeken koulutukset jatkuvat, vaikka syksy jo hiipiikin maisemiin. Pimeiden aikojen piristykseksi järjestämme kaksikin tapahtumaa Tampereella: Konsepti- ja käsikirjoitusanalyysi ja uudelleenkirjoittaminen -työpajan 14.10. sekä digituotteen rahoitukseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin pureutuvan Digituote menestyksellä maailmalle -seminaarin 2.11.

Konsepti- ja käsikirjoitusanalyysi ja uudelleenkirjoittaminen -työpaja

Konsepti- ja käsikirjoitusanalyysi ja uudelleenkirjoittaminen -työpajassa 14.10. keskitytään konseptien ja käsikirjoitusten kriittiseen tarkasteluun dramaturgisesta ja kerronnallisesta kokonaisnäkökulmasta. Lisäksi tarjotaan työkaluja käsikirjoitusten analyysiin, kehittelyyn ja uudelleenkirjoittamiseen. Työpaja sopii sellaisille, joilla on jo kokemusta käsikirjoittamisesta, mutta kaikki työssään käsikirjoittamisen ja dramaturgian ymmärrystä tarvitsevat ovat mitä tervetulleimpia. Kouluttaja Riikka Pelo on aiemmin vetänyt pidetyn työpajan myös Oulussa ja Helsingissä.

Lisätietoa työpajasta.

Ilmoittautuminen.

Digituote menetyksellä maailmalle -seminaari 

Digituote menestyksellä maailmalle -seminaari 2.11. pyrkii tarjoamaan konkreettisia neuvoja ja käytännön esimerkkejä sellaisille yrityksille, jotka suuntaavat digituotteineen kohti kansainvälisiä markkinoita. Tapahtumaa moderoi Miikka Kukkosuo Arctic Startupista ja Digital Chocolatesta. Tapahtumapaikkana toimii Finlaysonin Werstaan tunnelmallinen auditorio.  Ilmoittautuminen alkaa lokakuun alussa, seuraa Dimeken nettisivuja.

Lisätietoa seminaarista.

« takaisin