Sunnuntai 9.10.2011 21:00

Lähtöselvitys käynnissä - Kulttuurimatkailu kiitoradalle -seminaari

Turun VPK-talo Tiistaina 8.11.2011 klo 8.30–17

Miten kulttuurimatkailua tulisi edistää alueellisesti ja valtakunnallisesti ja miten kulttuuripalveluita voi tuotteistaa? Miten kulttuurista tehdään matkailuvaltti? Kulttuurin ketju -hankkeen loppuseminaari tarjoaa puheenvuoroja kulttuuri- ja matkailualojen yhteistyöstä, kulttuurimatkailun merkityksestä Suomelle sekä kotimaisia ja kansainvälisiä esimerkkejä alan parhaista käytänteistä. Sen lisäksi, että Finland Festivalsin Kai Amberla pohtii suomalaisten festivaalien maailmanvalloitusta ja kulttuurimatkailupotentiaalia, kertoo Itta Johnson kuinka rikoskomisario Wallanderista tuli Ystadin matkailun tärkein mies ja Peter Cole paljastaa reseptin, jolla matkailu ja kulttuuri ovat löytäneet toisensa Walesissa. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki kulttuuri-, matkailu ja luovien alojen toimijat. Seminaari on maksuton. Tilaisuus on valtakunnallisen Kulttuurin ketju – kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen -hankkeen loppuseminaari.

Seminaaripäivä jatkuu omakustanteisella illallisella ravintola Hus Lindmanissa klo 19. Illallisen hinta 34 €/hlö (ei sisällä juomia). Lisätietoa.


Kulttuurimatkailupaneeli
Vanhan Raatihuoneen sali, Vanha Suurtori, Turku Keskiviikkona 9.11.2011 klo 9–12

Kulttuurimatkailupaneeli on ideariihi, jonka tavoitteena on piirtää suuntaviivoja sille, miten kulttuurimatkailua kehitetään jatkossa. Paneeliin toivotaan mukaan kulttuurimatkailun valtakunnallisesta kehittämisestä kiinnostuneita kulttuurin, matkailun ja luovan alan toimijoita. Lisätietoa.


HUOM! Ilmottauduthan tilaisuuksiin 27.10.2011 mennessä oheisen lomakkeen kautta.

 

Kysy lisää:

Lotta Mujo

projektipäällikkö

Kulttuurin ketju -hanke  
lotta.mujo(at)turku.fi
040 552 3848   

Kaisa Kutilainen
projektikoordinaattori
Kulttuurin ketju -hanke
kaisa.kutilainen(at)turku.fi          
040 741 0199

« takaisin