Maanantai 19.9.2011 10:21

Vyyhti –verkostot, yrittäyysosaaminen ja yhteistoiminnallisuus luovilla aloilla on hanke, jossa kehitetään luovan alan yrittäjyyttä, verkostoitumista ja alueellista vaikuttamista. Tavoitteena on tukea luovan alan opiskelijoiden yrittäjyysosaamista sekä jo ammatissa toimivien, freelancereiden, mikro- ja PK-kokoisten luovan alan yrittäjien osaamisen kasvua. Lisäksi tarkastellaan alueellisen vaikuttamisen mahdollisuuksia kaupunginosayhdistysten ja muiden vapaaehtoistoimijoiden näkökulmasta. Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahaston varoin. Vyyhtin päätoteuttaja on Metropolia Ammattikorkeakoulu, osatoteuttajina ovat Helsingin kaupunginosayhdistykset Helka ry ja HUB Helsinki. Lisätietoja Vyyhdistä.

Vyyhti –kickoff!

Teemana luovien alojen yrittäminen, oppiminen ja kasvu

Yleisölle avoin Vyyhti –hankkeen käynnistys järjestetään torstaina 29.9.2011 kello 10-12. Metropolia Ammattikorkeakoulu, Hämeentie 161, Helsinki.

Ohjelmassa keskustelunavaukset Diges ry:n Heli Mattilalta nuorille suunnatun Creative Blender –toiminnan tuottajan näkökulmasta ja Signmark Productionsin Nuppu Stenrosilta Creada-yrittäjyysvalmennukseen osallistuneen yrittäjän näkökulmasta.

Tilaisuus on maksuton, ilmoittautuminen 28.9. mennessä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen.

Osallistu koulutustarpeiden kartoituskyselyyn

Voit vastata itsellesi sopivaan kyselyyn:

Kysely luovan alan yrittäjänä toimiville tai yrittäjiksi aikoville.

Kysely yhdistystoimijoille.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä. Kooste vastauksista julkaistaan syksyn 2011 aikana.

« takaisin