Tiistai 25.10.2011 11:19

Valtakunnallinen tuotekehityshanke Dimeke järjestää digi- ja av-alan rahoitukseen, markkinointiin ja kehitykseen pureutuvan Digituote menestyksellä maailmalle -seminaarin Tampereella 2. marraskuuta. Tilaisuudessa esiintyy 11 huippupuhujaa media-alan eri osa-alueilta. Tapahtuman key notena nähdään kanadalais-amerikkalainen tuottajamestari Fred Fuchs.

Fuchsin tunnetuimpia töitä lienevät Francis Ford Coppolan elokuvaklassikot  Kummisetä III ja Sateentekijä. Tampereella Fuchs puhuu monimediallisuudesta ja kehittyvistä kerronnan menetelmistä. Tuottajaguru käsittelee myös pelien ja perinteisen median lähentymistä sekä neuvoo, kuinka eurooppalaiset tuotannot voivat saada jalansijaa Yhdysvaltojen kilpailluilla markkinoilla.‪


Ohjelmisto esittelee myös uusia av-tuotteita ja digialan rahoitusmalleja

Digituotteen rahoitusmalleja saapuu esittelemään pelien ja mediabrändien pääomarahasto Mediatonicilla työskentelevä Tanu-Matti Tuominen, joka on yksi maan kokeneimmista digitaalisen sisällöntuotannon asiantuntijoista. Tapahtumassa keskustellaan myös kasvuyrityskiihdyttämöjen tarjoamista kansainvälistymismahdollisuuksista.

Valokeilaan nousee lisäksi innovatiivisia pohjoismaisia AV-tuotantoja. Osallistavasta draamakerronnasta puhuu Pohjola-Filmin ja The company P:n Mike Pohjola, joka tunnetaan paitsi käsikirjoittajana myös pelisuunnittelijana, ohjaajana ja kirjailijana.

Seminaarin järjestää valtakunnallinen tuotekehityshanke Dimeke. Digituote menestyksellä maailmalle -seminaari on hankkeen syyskauden päätapahtuma.

Seminaarin ohjelmisto ja ilmoittautumislomake.

Lisätiedot:

Emmi Pääkkönen
Projektisuunnittelija / Dimeke
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, kulttuurialan yksikkö
emmi.paakkonen(at)oamk.fi
+358 50 322 0156 // 010 2722 147

www.dimeke.fi

 

« takaisin