Keskiviikko 26.10.2011 10:25

Työskentely taiteen ja hyvinvoinnin rajapinnalla voi herättää paljon keskustelua ja kysymyksiä. Tehdäänkö tässä nyt taidetta vai terapiaa? Olenko minä taiteilija, taideterapeutti vai taidelähtöisten menetelmien ohjaaja?

Voimaa taiteesta -hankkeen elokuussa järjestämä Kohtaamisia rajapinnalla -työpaja saa jatkoa! Kohtaamisia rajapinnalla 2 -työpaja järjestetään torstaina 24.11.2011 klo 12.30 - 16.00 Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan yksikössä Vantaalla (Ratatie 22).

Työpajan fasilitoivat psykodraamaohjaajat Anne Kataja ja Sisko Karinen. Sen tavoitteena on toiminnallisesti syventyä taiteen ja hyvinvoinnin rajapintoihin sekä tarkastella oman osaamisen ja ammattitaidon rajoja ja haasteita. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa ja se on maksuton. Sitovat ilmottautumiset oheisella lomakkeella. Voimaa taiteesta -hankkeen toteuttavat yhteistyössä Tampereen yliopiston Tutkivan teatterityön keskus ja Laurea AMK:n sosiaalialan koulutusohjelma. Sen päärahoittajana toimii Opetusministeriön Luovien alojen yrittäjyyden kansainvälistymisen ja kasvun ESR-kehittämisohjelma. Muita rahoittajia ovat Luova Tampere –kehittämisohjelma, Laurea AMK ja Vantaan kaupunki. Lisätietoa Voimaa taiteesta -hankkeesta .

« takaisin