Elli Oinonen-Edénfk, Taiten tuottoa -hanke • Tiistai 13.12.2011 06:37

Taiten toimien työtä ja tulosta! Lisää työtä ja tuloa taiteilijoille ja muille kulttuuri- ja taidealan toimijoille, lisää työhyvinvointia, luovuutta ja tuottavuutta työyhteisöille!

Taiten tuottoa (2011 – 2013, ESR) on jatkoa Pohjois-Karjalassa vuosina 2009 – 2011 toteutetulle Työhyvinvointia kulttuurista –hankkeelle, jonka koulutuksiin  osallistui lähes 200 kulttuuri- ja taidealan toimijaa ja työyhteisöjen edustajaa. Kulttuuri- ja taidetoimintaa pilotoitiin kolmessa eri työyhteisössä, joissa Työterveyslaitos mittasi merkittäviä parannuksia työhyvinvoinnin eri osa-alueilla.

Taiten tuottoa -hankkeen tavoitteena on pysyvän Taiten tuottoa –keskuksen aikaansaaminen pohjoiskarjalaisten taiteilijoiden ja muiden kulttuuri- ja taideammattilaisten työhyvinvointia tukevien palvelujen välittämiseksi työyhteisöille. Taiten tuottoa selvittää myös mahdollisuudet perustaa yhteinen kokonaisuus, ”yksi luukku”, pohjoiskarjalaisten kulttuuri- ja taidetoimijoiden palvelujen välittämiseksi kaikille asiakasryhmille. Tällä hetkellä toiminnassa on edellisen hankkeen tuloksena syntynyt työhyvinvointia tukevia kulttuuri- ja taidepalveluja välittävä www.taitentuottoa.fi.

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Elli Oinonen-Edénfk
Itä-Suomen yliopisto
Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate
Taiten tuottoa -hanke
elli.oinonen-eden(at)uef.fi

« takaisin