Perjantai 27.1.2012 10:09
kuva

Pääkaupungin metropolialueen kirjastot tarjoavat testialustan innovaatioille. Voit saada tuotteesi tai palvelusi julkiseen testiin osallistumalla Huomisen arki -toimintaan.

Pääkaupungin metropolialueen kirjastot tarjoavat testialustan innovaatioille. Huomisen arki -toiminnassa on kyse suomalaisen innovaatioyrittäjyyden tukemisesta antamalla mahdollisuuden käyttäjätestaukseen. Samalla se tarjoaa markkinointimahdollisuuden uusille innovaatioille. Toimintaan otetaan mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviä, ihmisten elämää helpottavia ja ympäristöä säästäviä innovaatioita/keksintöjä. Innovaatio voi olla palvelu tai tuote, kunhan se on esiteltävissä kirjaston tilassa eikä vaadi suuria puitteita toimiakseen.

Toimintaa mahdollistaa Metropolialueen temaattisten innovaatioympäristöjen yhteinen kehitysohjelma (METIKO), jonka toimijoiden (Culminatum Oy, Active Live Village, RFID Lab ja Forum Virium Helsinki) avulla kartoitetaan ja tuodaan toimintaan mukaan mahdolliset innovaatioyrittäjät ja heidän keksintönsä. Mukana yhteistyössä on myös Keksintäsäätiö ja Aalto Design Factory.

Lisätietoa voi lukea blogista http://huomisenarki.wordpress.com

« takaisin