Perjantai 27.1.2012 10:31

Uudenmaan av-alan resurssikeskuksesta valmistui selvitys. Työn tavoitteena oli tunnistaa alan keskeisimmät haasteet sekä laatia konkreettinen suunnitelma ja toimenpide-ehdotus.

Diges ry toteutti kesällä 2011 Culminatum Oy Ltd:n toimeksiannosta konsulttityönä selvityksen Uudenmaan audiovisuaalisen resurssikeskuksen tarvekartoituksesta ja toimintamallista. Työn tavoitteena oli tunnistaa alan keskeisimmät haasteet sekä laatia konkreettinen suunnitelma ja toimenpide-ehdotus audiovisuaalisen alan resurssikeskuksen pysyvästä toimintamallista Uudellamaalla.

Diges ry:n työryhmä esittää Commission Helsingin perustamista. Sen toiminnan keskeisenä tavoitteena tulee olla av-alan kansallisten ja kansainvälisten projektien tuominen Uudellemaalle sekä näiden hyödyntäminen alan kehittämisessä. Keskeistä on myös uuden toimijan sijoittaminen lähelle toimialaa ja sen nykyisiä toimijoita. 

Valmis selvitys sekä työryhmän esitys perustettavasta toimijasta on ladattavissa: http://www.diges.info/pdf/Commission_Helsinki_selvitys.pdf

Lisätietoja:

Diges ry:
Helena Pekkarinen (helena.pekkarinen(at)diges.info)

Culminatum Oy Ltd: Lari Aho (lari.aho(at)culminatum.fi)

« takaisin