Perjantai 3.2.2012 12:08

Millaisia muotoiluratkaisuja syntyy vuorokaudessa? 24h designkisassa muotoilun ammattilaiset luovat muotoiluratkaisuja Helsinki-Rovaniemi -junamatkan aikana 22.2.2012. Luovien alojen verkoston, Innovaatioverkoston ja Hyvinvointiverkoston isännöimässä vaunussa mukana matkaa myös joukko luovien alojen toimijoita.

24h designkisassa etsitään muotoiluratkaisuja kivijalkayritysten toimintamahdollisuuksien edistämiseksi Helsingissä ja Rovaniemellä. Kilpailuun osallistuvilla tiimeillä on aikaa ratkaisujen löytämiseen Helsinki-Rovaniemi -junamatkan verran. 24h designkisa on yksi maailman pohjoisimman muotoiluviikon Rovaniemi Design Weekin tunnustapahtumista ja sen toteuttavat yhteistyössä Helsingin ja Rovaniemen kaupungit.

Luovien alojen verkosto, Innovaatioverkosto ja Hyvinvointiverkosto isännöivät junavaunua Designjunassa. Verkoston jäsenille ja yhteistyökumppaneille suunnatussa junavaunussa esitellään muotoiluun liittyviä hankkeita, pilottitoimintaa ja hyviä käytäntöjä. Matkalla työstetään myös hankkeita ja ideoita ja luodaan uusia yhteistyöverkostoja. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa 24h designkisasta ja Rovaniemi Design Weekin tapahtumista
muotoiluviikon verkkosivuilta.

Lisätietoa Luovien alojen verkoston, Innovaatioverkoston ja Hyvinvointiverkoston isännöimästä "design-vaunusta" oheisesta kutsusta.

« takaisin