Tiistai 17.1.2012 13:46

Metsähallituksen luontopalveluille myönnettiin Suomen Urheilugaalassa 16.1.2012 ensimmäistä kertaa jaettava suomalaisen urheilumuotoilun erityisjuhlapalkinto. Muotoilu- ja liikuntatoimialojen yhteistyötä on luvassa myös jatkossa: Ready Steady GO! Finland -hanke edistää muotoilu- ja liikuntatoimialojen yhteistyön mahdollisuuksia osana World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.

Urheilumuotoilun erityisjuhlapalkinnon saaneet metsähallituksen luontopalvelut pitävät yllä suomalaisten luontosuhdetta. Monipuoliset luontopalvelut pitävät sisällään sekä perinteisiä että moderneja palveluita retkeilyreiteistä monipuolisiin verkkopalveluihin sekä näyttely- ja tapahtumakeskuksiin.  

Muotoilu- ja liikunta-alan yhteistyön tiivistymistä edistää myös Ready Steady GO! Finland -hanke, jonka tavoitteena on luoda toimivia ja liikkumaan kannustavia liikuntatuotteita ja palveluita muotoilun avulla. Yhteistyön myötä syntyvien innovaatioiden avulla pyritään vastaamaan terveyden ja hyvinvoinnin nykyisiin ja tuleviin haasteisiin. Ready Steady GO! Finland -hanke on osa designpääkaupunkivuotta.

Lähde: Pink Eminence, tiedote 17.1.2012

Lisätietoa oheisesta tiedotteesta (pdf).

« takaisin