Keskiviikko 22.2.2012 10:00
kuva

Etsitkö rahoitusta tuotekehitykseen? Voisiko tuote- tai palvelukonseptisi sopia Tekesin rahoitettavaksi? Testaa mahdollisuus Tekesin tunnustelupalvelun avulla.

Onko sinulla tuote- tai palvelukonsepti, jota haluaisit lähteä kehittämään? Oletko miettinyt miten voisit rahoittaa tuotekehitysprosessin? Myös Tekes voi olla yksi mahdollisuus. Tekes on mielletty teknologian rahoittajaksi, mutta se rahoittaa myös palvelujen sekä työelämän kehittämishankkeita. Mutta voisiko Tekesin rahoitus oikeasti soveltua yrityksen kehittämishankkeeseen?

Tekes on kehittänyt tunnustelupalvelun, jossa yritykset voivat testata, olisiko Tekes mahdollinen rahoittaja. Tunnustelupalvelu löytyy Internetistä Tekesin sivustolta www.tekes.fi. Tunnustelupalvelu löytyy etusivun oikeasta laidasta linkistä ”Tunnustele rahoitusmahdollisuuksiasi”.

Sivulta löytyvän testin avulla voit testata, mitä mieltä Tekes on kehitysideastasi. Tunnustelulomakkeella voit lähettää Tekesille lyhyen kuvauksen hankkeesta, jonka perusteella Tekesistä otetaan yhteyttä sinuun ja käydään läpi jatkotoimenpiteet.

« takaisin