Perjantai 24.2.2012 15:03

Oletko kiinnostunut luovista aloista ja liiketoimintaosaamisesi syventämisestä? Hae Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmaan (KTM)!

Oletko kiinnostunut luovista aloista ja liiketoimintaosaamisesi syventämisestä? Hae Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmaan (KTM)! Hakuaika päättyy 19.3.2012.

Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelmasta valmistut luovan talouden ja kulttuurialojen liiketoiminnan asiantuntijaksi. Vahvan kauppatieteellisen osaamisen lisäksi saat luovan talouden sekä luovien ja designprosessien johtamisen osaamista. Maisteriohjelman teemoja ovat monialaisen asiantuntijuuden ja luovuuden johtaminen, tuote- ja palvelukonseptit, visuaalisen kulttuurin ja median sekä luovan kentän erityispiirteet. Pääaineeksi voit valita johtamisen ja organisoinnin tai markkinoinnin. Sivuaineeksi voit valita Media Management and Media Culture - tai Kulttuuri- ja elämysmatkailun kokonaisuuden. 

Luovan talouden ja johtamisen maisteriohjelma toteutetaan Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön ja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun yhteistyönä.  

Maisteriohjelmasta valmistuu luovan talouden liiketoimintaosaamisen ja luovien prosessien johtamisen asiantuntijoita suunnittelu-, asiantuntija-, tutkimus- ja johtotehtäviin. Myös yrittäjyys on keskeinen vaihtoehto valmistumisen jälkeen. Teoreettisen ja käsitteellisen osaamisen ohella opinnoissa tehdään tiivistä yhteistyötä luovien alojen yritysten ja muiden toimijoiden kanssa

Maisteriohjelmaan voivat hakea soveltuvan kandidaatin tai liiketalouden tradenomin tutkinnon suorittaneet. Maisteriohjelmaan ei ole valintakoetta. Hakuaika päättyy 19.3.2012. 

Tutustu tarkemmin maisteriopintoihin ja valintaperusteisiin osoitteessa www.tse.utu.fi/pori

Lisätiedot:

Susanna Jänismäki
puh. (02) 333 9692
susanna.janismaki(a)utu.fi

« takaisin