Perjantai 9.3.2012 10:00

Muodin kohtaamispaikka pidettiin 23.2.2012 osana Muodilla menestykseen -projektia. Kohtaamispaikkaa leimasi positiivinen ja innostunut tunnelma.

Verkostoitumishaluisia Suomen muotialan tekijöitä eri tahoilta kokoontui yhteen valaisemaan ideoillaan helmikuista torstai-iltaa, kun toinen Muodilla menestykseen -projektin Muodin kohtaamispaikka pyörähti käyntiin WDC:n studiotilassa Aleksanterinkadulla.

Kohtaamispaikkaa leimasi positiivinen ja innostunut tunnelma, kun 17 suomalaisen muotialan edustajaa vaihtoivat innokkaasti ideoitaan ja kokemuksiaan teemana messut - niihin hakeminen, niissä menestyminen sekä niiden merkitys pienen suomalaisen muotialan yrityksen liiketoiminnalle. Verkostoitumista ja yleistä keskustelua alustivat suunnittelijaduo R/H:n Hanna Riiheläisen ja Emilia Hernesniemen sekä Lumi Accessoriesin Bruno Beugrandin puheenvuorot, joissa he jakoivat kokemuksiaan messuista ja näkemyksiään messuille sekä muihin muotialan tapahtumiin osallistumisesta.

Innostavat alustukset saivat aikaan paljon keskustelua, joka kiteytyi ajatukseen messujen myyntiroolin lisäksi viime vuosina merkittäväksi kasvaneeseen sosiaalisen verkostoitumisen merkitykseen messuilla sekä ajatukseen muotimessujen trendimäisestä syklisyydestä: tänä vuonna kaikki ovat Kööpenhaminassa, ehkä ensi vuonna jo Berliinissä. Messuilla pärjätäkseen on sekä käytettävä että luotava kontakteja maksimaalisesti, perusteltava messuvalinnat ideologisella sopivuudella sekä ymmärrettävä, että messujen vaikutukset ilmenevät vahvimpina vasta jatkuvan messupresenssin jälkeen.

Toinen muodin kohtaamispaikka oli innostunut ja innostava sekä saa jatkoa kolmannen kohtaamispaikan ja Design Forum Finlandin miniseminaarin muodossa Design Forum Finlandin Shopissa torstaina 12.4. klo. 17 - 19.

« takaisin