Perjantai 20.4.2012 15:42

Tule kehittämään henkilökohtaista osaamistasi ja kulttuurikohteen toiminnan laatua ja kannattavuutta! Kulttuurialalla työskenteleville suunnattu kulttuurimatkailun osaaja -koulutus tarjoaa valmiudet kulttuurimatkailun parissa työskentelylle.

Tule kehittämään henkilökohtaista osaamistasi ja kulttuurikohteen toiminnan laatua ja kannattavuutta! Kulttuurialalla työskenteleville suunnattu kulttuurimatkailun osaaja -koulutus tarjoaa valmiudet kulttuurimatkailun parissa työskentelylle.

Haaga-Perhon kulttuurimatkailun osaaja -koulutuksen teemoja ovat matkailualan asiakaspalvelu, matkailupalvelujen toteuttaminen, markkinointiviestintä ja tuotteistaminen. Kulttuurimatkailun osaaja -koulutus on tarkoitettu kulttuurialalla työskenteleville henkilöille.

Opiskelijat suorittavat koulutuksessa matkailualan perustutkinnon, matkailupalvelujen tuottaja, 1,5-2 vuoden aikana. Koulukseen sisältyy 16 lähiopetuspäivää.  Koulutukseen sisältyy myös matkailualan Laatutonni-valmennus, joka erikseen toteutettuna on maksullinen.

Hakuaika päättyy 30.4.2012. Koulutus alkaa 11.9.2012

Lisätietoa:
Ulla-Maija Alanne
projektipäällikkö
puh. 040 1287 755
ulla-maija.alanne(at)haagaperho.fi

Lisätietoa koulutuksesta Haaga-Perhon verkkosivuilla.

« takaisin