Keskiviikko 9.5.2012 10:55

Oletko saanut aikaan menestystarinoita luovilla aloilla? Onko sinulla kokemusta alan yritystarjonnasta sekä hyvä tuntemus toimijakentästä ja luovien alojen kehittämishankkeista? Jos kyllä, hae luovien alojen toimialapäälliköksi.

Työ- ja elinkeinoministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö hakevat valtakunnalliseen luovien alojen kehittämishankkeeseen ja työ- ja elinkeinoministeriön Toimialapalvelun asiantuntijatyöskentelyyn luovien alojen toimialapäällikköä. Virkasuhde on määräaikainen 31.5.2013 saakka ja sitä voidaan jatkaa, mikäli hankkeelle myönnetään jatkorahoitusta.

Toimialapäällikkö työskentelee yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalojen organisaatioiden ja alan toimijoiden kanssa. Toimialapäällikön viran sijoituspaikka on Pirkanmaan ELY -keskus Tampereella.

Työ- ja elinkeinoministeriölle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 22.5.2012 klo 16.15 mennessä valtion työhakusivustoille osoitteeseen www.valtiolle.fi (työavain 540-221-12). Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa myös postitse.

Lisätietoa hakuilmoituksesta (pdf).

« takaisin