Torstai 10.5.2012 15:56

Luova Suomi valmennusohjelma Osaaminen lentoon. Asiantuntijasta pedagogiksi tarjoaa näköalapaikan erityisesti luovien ja palvelualojen yrittäjyyspedagogiikan menetelmiin, käytäntöihin sekä uusimpaan tutkimukseen. Se tarjoaa innostavan alustan oman osaamisen vahvistamiselle ja verkostoitumiselle valtakunnallisesti.


Valmennusohjelman antaa osallistujalle valmiudet toimia yrittäjyysvalmentajana ja kehittäjänä, yritysneuvojana tai vastaavissa tehtävissä uudistuvan talouden toimintaympäristössä. Valmennuksessa perehdytään yrittäjyyspedagogiikan perusperiaatteisiin ja opitaan soveltamaan niitä luovasti eri konteksteihin. 

Ohjelma tarjoaa samalla erinomaiset puitteet verkostoitumiseen valtakunnallisesti. Keskustelua herätetään myös mm. yrittäjyyspalveluita rahoittavien tahojen ja keskeisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on molempia osapuolia rikastavan vuoropuhelun vahvistaminen sekä luovien ja palvelualojen tarpeet huomioivien yrityspalveluiden kehittäminen osana julkista palveluntarjontaa. 

Valmennusohjelma koostuu neljästä kahden päivän mittaisesta intensiivijaksosta, kahdesta Avoimet Ovet Yrittäjyyteen tilaisuudesta sekä loppuseminaarista. Ohjelman kokonaislaajuus on 20 op. Valmentajina toimivat yritysvalmentaja Markku Uitto (MEDA ja CREADA -valmennuskonseptit) ja koulutuspäällikkö, KT Outi Hägg (mm. ARABUS-yrittäjyysvalmennukset) sekä vierailevina asiantuntijoina mm. Diges ry ynnä muita Luova Suomen sekä alan keskeisiä sidosryhmiä.

Tule mukaan rakentamaan luovan yrittäjyysvalmennuksen ja osaamisen tulevaisuutta!

Hae mukaan 6.8. mennessä oheisella hakulomakkeella.

Lisätiedot:

Lataa koulutusesite (pdf).

Koulutuspäällikkö Outi Hägg
040-7620244
outi.hagg(at)aalto.fi

« takaisin