Keskiviikko 20.6.2012 15:42

KaleidosCup on 15.11.2012 Turussa järjestettävä monialainen yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden kilpailutapahtuma. KaleidosCupissa luodaan uusia innovaatioita ja ratkaisuja meriteollisuuden tulevaisuuden haasteisiin yhdistelemällä teknistä, luovaa sekä kaupallista alaa.

Tuo tiimisi mukaan kilpailuun, jossa opiskelijat saavat oppia ja oivaltaa yhdessä alan ammattilaisten kanssa sekä mahdollisuuden näkyä ja vaikuttaa. Tapahtumassa on mukana eri alojen yritysedustajia, joilta opiskelijoilla on mahdollisuus saada vinkkejä kilpailutuotoksiinsa. Paras tiimi voittaa mainetta ja kunniaa sekä palkinnon.

Olisiko juuri sinun opiskelijoissasi tulevaisuuden visionäärejä ja innovointikykyä? Pystyvätkö he vakuuttamaan vaikutusvaltaiset tuomarit? Tartu haasteeseen ja ilmoita korkeakoulunne mukaan!

KaleidosCup on vuotuinen kilpailu, joka on osa Kaleidoskooppi-hanketta. Kilpailu järjestetään ensimmäisen syksyllä 2012 ja se sopii erinomaisesti osaksi kurssisuorituksia. Varaa siis kalenteristasi koko torstai 15.11.2012 KaleidosCup -kilpailulle ja tule kannustamaan joukkueesi voittoon!

Lisätietoa kilpailusta.

« takaisin