Sunnuntai 24.6.2012 21:06

RYSÄ goes Luova Suomi kokoaa yhteen luovien alojen tekijät, näkijät ja visonäärit 16.-17.10.2012 Mikkeliin. Näe, koe ja kuule tämän päivän tähtiä, visioi huomisen menestyskonsepteja ja saa työkaluja niiden toteuttamiseen!

RYSÄ goes Luova Suomi kutsuu koolle ennen näkemättömän ja yllättävänkin joukon visionäärejä, vaikuttajia ja kuumia nimiä taiteen ja kulttuurin, elinkeinoelämän sekä julkisen sektorin parista.

Mitä tekemistä kuvataiteilijalla on Angry Birds -huvipuistojen kanssa? Entä mitä tapahtuu, kun urheilu ja liikuntapalvelut sekä muotoilu ja bisnes kohtaavat? Menestyskonseptit syntyvät yllättävistäkin yhdistelmistä. RYSÄ esittelee tosielämän tarinoita mm. kuvataiteen, muotoilun ja IT-alan sekä ruoan, tapahtumatuotannon, liikunnan ja elämysteollisuuden välisestä yhteistyöstä.

Miksi egyptiläinen maailmanluokan visionääri ja teknologia-alan guru ja yrittäjä rakastui Suomeen? Tai tiesitkö, että Koreassa on Muumien ja Marimekon ohella menestynyt myös kotimainen festivaalikonsepti? RYSÄ herättää keskustelua kansainvälisyyden monista puolista ja kysyy, millaisella osaamisella on maailmalla kysyntää. Innostu katsomaan kansainvälisyyttä uusin tavoin ja soveltamaan näitä näkökulmia omaan tai organisaatiosi toimintaan.

Uudistuvassa taloudessa menestyminen vaatii kykyä katsoa ympärilleen ja reagoida toimintaympäristön nopeisiinkin muutoksiin. RYSÄ tarjoaa sinulle aineksia eri tavalla ajatteluun ja tekemiseen. Näe, koe ja kuule tämän päivän tähtiä, visioi huomisen menestyskonsepteja ja saa työkaluja niiden toteuttamiseen!

Tutustu RYSÄ-tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.
HUOM ohjelmatietoja päivitetään. Oikeus muutoksiin varataan.

Vuoden 2012 RYSÄn  järjestävät yhteistyössä TEM ja OKM sekä Luova Suomi ja Luovien alojen verkosto. Järjestelyissä ovat mukana myös Mikkelin seutu, Etelä-Savon maakuntaliitto ja Mikkelin ammattikorkeakoulu.

Tapahtuma on osa Luova Suomi Etelä-Savossa -hanketta, jota rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto. 

« takaisin