Maanantai 25.6.2012 11:36

Luova Suomi julkaisusarjassa on ilmestynyt uusi julkaisu Sparraajan käsikirja – Askelmerkkejä luovien alojen liiketoiminnan kehittämiseen. Diges ry:n laatima käsikirja antaa kattavan käsityksen siitä, mistä luovien alojen liiketoiminnan kehittämisessä on kyse.

Julkaisun aineisto perustuu toimittaja Jussi Förbomin tekemiin asiantuntijahaastatteluihin. Haastateltuja asiantuntijoita ovat KooPee Hiltunen, Jari Myllymäki, Heikki Tunkkari ja Tuomo Tähtinen. Haastattelu-aineistoa täydentävät Diges ry:n asiantuntijoiden, Petteri Huvion, Hanna Kososen, Pekka Krookin, Helena Pekkarisen ja Kati Uusi-Rauvan, toimittamat tekstit.

Sparraajan käsikirja jakautuu kolmeen osaan: 1) Sparrauksen elementtejä, 2) Sparrausta käytännössä ja 3) Case-esimerkkejä. Julkaisun loppuun on koottu hyödyllistä luettavaa, linkkejä ja erilaisia sparraukseen liittyviä lomakkeita.

Julkaisun ovat mahdollistaneet Luova Suomi, Yksityisyrittäjäin Säätiö ja Luovien alojen verkosto.

Julkaisua on saatavilla sekä sähköisenä että painettuna versiona. Painettuja julkaisuja voi tiedustella sähköpostitse kristine.matilainen(at)aalto.fi. 

Tutustu julkaisuun tarkemmin Tietoa-osiossamme.


 

« takaisin