Maanantai 25.6.2012 13:23

Pohjoisen ulottuvuuden kulttuurikumppanuusohjelma (NDPC) on julkaissut oman verkkosivuston osoitteessa www.ndpculture.org.

Uusi verkkosivusto on ikkuna kulttuuriseen yhteistyöhön Pohjoisen ulottuvuuden alueella: sen tavoitteena on yhdistää kulttuurialan toimijat, luovat yrittäjät ja yrittäjäyhteisöt alueella. Sivustolta löydät ajankohtaisia uutisia sekä tietoa tukitoimista, strategioista sekä kulttuurin ja luovan talouden politiikkaohjelmista. Uuden verkkosivuston valmistelusta on vastannut Creative Estonia organisaatio.

Pohjoisen ulottuvuuden kulttuurikumppanuus -ohjelma (NDPC) käynnistettiin vuonna 2010 EU:n, Islannin, Norjan ja Venäjän yhteisenä aloitteena. NDPC:n tavoitteena on tehdä tunnetuksi kulttuuri- ja luovien alojen merkitystä alueellisen ja kansainvälisen kasvun lähteenä koko Pohjoisen ulottuvuuden alueella.

Tutustu Pohjoisen ulottuvuuden kulttuurikumppanuusohjelman verkkosivustoihin osoitteessa www.ndpculture.org. Sivustoilta voit tilata myös kulttuurikumppanuusohjelman uutiskirjeen.

Lisätietoa:
NDPC Secretariat and Senior Adviser Elena Khoroshkina elkh(at)norden.org 

« takaisin