Maanantai 30.7.2012 14:02

Onko sinulla kiinnostava tuote, tuoteperhe tai brändi, jonka myyntiä haluaisit kasvattaa? Oletko kiinnostunut USA:n markkinoista? Ehdota tuotettasi tai brändiäsi Musta Designin myyntiportfolioon!

Musta Design on muotoilu- ja suunnittelupalveluiden tuottamiseen ja suunnittelijoiden managerointiin erikoistunut yritys. Musta Design etsii nyt Yhdysvaltojen itärannikolle suuntautuvasta agentointimyynnistä kiinnostuneita ja siihen soveltuvia päämiehiä. Hakijoiden joukosta kuratoidaan n. 5-10 tuotteen/tuoteperheen/brändin yhteneväisen ja toisiaan tukevan myyntiportfolio. 

Tuotteiden myynnistä ja jalkatyöstä vastaa Satu Saksman, joka muuttaa loppusyksystä Chicagoon kahdeksi vuodeksi. Suomen back-office -toiminnoista ja yhteydenpidosta päämiehiin vastaa Viivi Lehto

Myyntiaktiviteetit alkavat viimeistään vuoden 2013 alussa. Suunnitelmissa on myös tuottaa yhteisnäyttäytyminen USA:ssa jossakin soveltuvassa tapahtumassa vuoden 2014 aikana.

Mikäli kiinnostuit, ehdota tuotettasi tai brändiäsi myyntiportfolioon mahdollisimman pian, viimeistään 24.8.2012 mennessä. 

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Satu Saksman
Design Agent, Partner
+358 40 5265 786
satu(at)mustadesign.fi
skype: ssaksman 

www.mustadesign.fi

 

« takaisin