Tiedote OKM ja TEM 6.8.2012 • Maanantai 13.8.2012 11:45

Ilkka Immonen on valittu uuden valtakunnallisen luovien alojen toimialapäällikön määräaikaiseen tehtävään. Uusi tehtävä on osa toimenpiteitä, joilla työ- ja elinkeinoministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö edistävät luovaan osaamiseen perustuvaa liiketoimintaa.

Ilkka Immonen on valittu ja aloittanut 1.8.2012 uuden valtakunnallisen luovien alojen toimialapäällikön määräaikaisessa tehtävässä. Toimialapäällikkö toimii valtakunnallisena luovien alojen asiantuntijana yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä alan toimijoiden kanssa. Uuden toimialapäällikön toimipaikkana on Pirkanmaan ELY-keskus.

Toimialapäällikkö tekee mm. vuosittain luovien alojen toimialaraportin, antaa lausuntoja rahoitushankkeisiin ja esittää näkemyksiä alan julkisen rahoituksen suuntaamiseen. Lisäksi toimialapäällikkö kehittää aktiivisesti luovien alojen verkostoja ja järjestää  vuosittain alueellisten asiantuntijoiden toimialapäivät.

Lisätietoa OKM:n ja TEM:n tiedotteesta.

« takaisin