Piija Äijänen • Maanantai 13.8.2012 14:48

Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. Myyntitilaisuudesta 70% on myyjän vuorovaikutusta ja vain 30% myyntitekniikkaa. Siksi on erityisen tärkeää että osaat kertoa yrityksestäsi/ tuotteestasi/ palvelustasi lyhyesti mutta ytimekkäästi niin, että kuulijalle herää kiinnostus ja halu tutustua yritykseesi tarkemmin. Tule treenaamaan hissipuheesi kuntoon Jykesin toiminnalliseen teemapäivään!

Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. On erityisen tärkeää että osaat kertoa yrityksestäsi/ tuotteestasi/ palvelustasi lyhyesti mutta ytimekkäästi niin, että kuulijalle herää kiinnostus ja halu tutustua yritykseesi tarkemmin. Tule treenaamaan hissipuheesi kuntoon Jykesin toiminnalliseen teemapäivään 11.9.2012!

Päivän aikana käydään kokeneiden kouluttajien johdolla läpi miten hissipuhe rakentuu ja harjoitellaan sen työstämistä. Päivä koostuu niin teoriaosuudesta kuin vuorovaikutuksesta. Valmis hissipuhe ja esiintyminen videoidaan pienryhmissä ja siitä saadaan palautetta pienryhmän kesken.

Toiminnalliset teemapäivät on suunnattu Jyväskylän seudun pienille ja keskisuurille palvelualan (hyvinvointi-, KIBS-, matkailu ja liikunta-alan) yrityksille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään kaksi viikkoa ennen teematilaisuutta. Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta.

Lisätiedot: Piija Äijänen, p. 040 573 2066, piija.aijanen(at)jykes.fi

Lisätietoa Jykesin verkkosivuilta.

 

« takaisin