Maanantai 20.8.2012 16:02

Oletko luovan alan yrittäjä tai ammatinharjoittaja? Onko sinulla loistava tuote, palvelu tai osaamisalue, jonka haluaisit jakaa verkkoyleisölle? Luova Suomi tarjoaa luovien alojen ammattilaisille mahdollisuuden ”hissipuheen” kuvaukseen Nordmatch 2012 tapahtuman yhteydessä.


Luova Suomi tarjoaa luovan alan yrittäjille mahdollisuuden kuvata pitchausvideo olemassa olevasta tuotteesta, palvelusta tai osaamisesta Nordmatch -tapahtumassa (11.–12.10.2012 Tallinna). Videot julkaistaan Luova Suomen Pitchaus-TV:ssä. Verkkonäkyvyyden ohella yrittäjä saa videon myös omaan käyttöönsä.

Produforumin järjestämä Nordmatch tapahtuma on poikkisektorinen verkottumis- ja kehittymisareena pohjoismaisille ja baltialaisille taiteen ja kulttuurin alan toimijoille. Verkostoitumisen ohella luvassa on muun muassa esimerkkejä monialaisista yhteistyöprojekteista Pohjoismaista ja Baltiasta sekä mahdollisuus kehittää ja testata omia projekti-ideoitaan mentoreiden avulla.

Konferenssin järjestää Produforum riks yhteistyössä Suomen Viron instituutin kanssa. Mukana järjestelyissä myös TAKU, Luova Suomi, Novia, Kult, Osaattori, Tekijä ja To Culture with Love.

Lisätietoa kuvausmahdollisuudesta ja Nordmatch-tapahtumasta
blogg.produforum.fi/nordmatch.

 

« takaisin