Teurastamon kellohallissa ruoka ja muotoilu liittyvät kiinteästi toisiinsa. Designpääkaupunkivuoden ruoan ja muotoilun päänäyttämö avataan 1.9.2012.
Kalasataman ja Sörnäisten kupeessa Helsingissä sijaitseva kellohalli tarjoaa elämyksiä ruoan ja muotoilun välimaastossa. Syksyn mittaan luvassa on mm. teemaluentoja, Mad Cook -illallisia sekä Open kitchen -opastusta ravintolanpidosta. Kellohallin syksyn ohjelmasta vastaa ravintoloitsija-keittiöpäällikkö Antto Melasniemi ja tilasuunnittelusta vuoden 2012 nuori muotoilija Linda Bergroth.
Muotoilu ja ruoka lyövät muutoinkin kättä designvuoden ohjelmassa. Designpääkaupunkivuoden hankkeiden myötä voi tutustua mm. urbaaniin ruoantuotantoon ja kaupunkiviljelyyn, uudenlaisiin ravintolakonsepteihin sekä ruoan esille panoon liittyvään designiin.
Lisätietoa WDC2012-sivuilta.