Pirita Tolvanen, Kolmas Lähde • Tiistai 21.8.2012 11:56

Hyvinvoinnin tarpeet kasvavat, resurssit eivät. Miten kunnat ja yhdistykset voisivat parhaalla mahdollisella tavalla toimia yhdessä? Miten yksityinen palveluiden tarjonta täydentää ja tukee tätä yhteistyötä? Missä ovat yhdistysten palveluidentuottamisen kipupisteet?

Kolmas lähde –hanke etsii halukkaita kuntia testaamaan yhteistyöfoorumia! Yhteistyöfoorumi on tilaisuus, jossa yhdistykset ja kunta vahvistavat yhteistyötään palveluiden tuottamisessa. Tilaisuus tuo näkyväksi yhdistysten palvelutarjontaa sekä kuntien tarpeita hyvinvointipalveluille. Tavoitteena on löytää uusia ratkaisuja.

Tilaisuudessa voidaan esimerkiksi esitellä kunnan nykyistä palvelustrategiaa, suunnitella alakohtaisesti (esim. kulttuuri, liikunta, nuoriso) tulevaisuuden palvelutarjontaa, tai valmistella tulevia kilpailutuksia. Tilaisuus on myös hieno mahdollisuus paikallisille toimijoille tutustua toisiinsa!

Kolmas lähde on kehittänyt tilaisuuden toteuttamiseksi mallin, jonka avulla eri osapuolten näkemykset tulevat huomioiduiksi. Hanke kaipaa nyt mallille testaajia, joten tarjoamme tulevan syksyn aikana viidelle kunnalle mahdollisuuden saada täysi tukemme yhteistyöfoorumin järjestämisessä!

Ota yhteyttä:
Arsi Veikkolainen
Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssi ry
050 315 2164
arsi.veikkolainen(at)alli.fi

Lisätietoa Kolmannen lähteen verkkosivuilta.

« takaisin