Tiistai 21.8.2012 14:25

Opetus- ja kulttuuriministeriö kutsuu sinut tiistaina 11.9. klo 9.30-15.00 Helsinki Congress Paasitornin (Paasivuorenkatu 5A) Sirkus-saliin käynnistämään Arvokas työelämä -prosessia: taiteen, kulttuurin, liikunnan ja työelämätoimijoiden yhteistä kohtaamis-, oppimis- ja kehittymisareenaa.


Oletko kehittäjä, tutkija, henkilöstö- tai muu asiantuntija, joka työskentelee työelämän kehittämisen parissa tai taide-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoaloilla? Oletko johtaja tai esimies, joka on kiinnostunut työyhteisönsä kehittämisestä taiteen, kulttuurin tai liikunnan keinoin? Oletko yrittäjä, kolmannen sektorin edustaja tai luovan työn tekijä, joka tarjoaa taide-, kulttuuri- tai liikuntalähtöisiä palveluja työelämän kehittämiseksi?

Tule mukaan uudistamaan työntekoa taiteen, kulttuurin ja liikunnan keinoin! Kick off -tilaisuus käynnistää työpajojen sarjan 11.12.2012, 11.3.2013, 11.6.2013, 11.10.2013. Merkitse työpajat kalenteriisi jo nyt ja liity työelämän uudistajien joukkoon. Tulevissa työpajoissa esitellään ja kokeillaan eri taidemuotojen soveltavaa työelämäkäyttöä, annetaan työkaluja pienille ja suurille työelämäteoille sekä tilaa omalle oppimiselle, kehitetään työelämää sekä törmäytetään palvelujen tuottajat ja niitä hyödyntävät organisaatiot.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden kutsu ja ohjelma.

Lisätietoa Arvokas työelämä -prosessista:

Ylitarkastaja Henna Antila,
opetus- ja kulttuuriministeriö, 
henna.antila(at)minedu.fi.

« takaisin