Ulla Vehmasaho • Keskiviikko 29.8.2012 12:16
kuva

Suomalainen kekseliäisyys ja ammattitaito ovat näyttäneet useasti voimansa joka toinen vuosi järjestettävässä 160 maan World Summit Award -kilpailussa.

Suomalaisten menestys WSA:ssa on ollut komea: Sulakkeen Habbo Hotel oli maailman paras vuonna 2003 ja Energian Wreck a Movie 2009, molemmat viihdesarjassa. Vuoden 2011 kisassa tuli kolme voittoa: HammerKit Studio (kilpailusarjassa e-liiketoiminta ja kauppa), Renderfarm.fi (e-tiede ja teknologia) ja Epooq (e-osallistaminen ja osallistuminen). Vuoden 2010 WSA Mobile kilpailun voittivat suomalaiset Nevelon Need4Feed ja Rovion Angry Birds.

Mitkä uusista, viime tai tänä vuonna avatuista suomalaistuotannoista ovat maailmanluokan projekteja?

Tasoita omasi tai muiden suomalaisten verkkosisältöjen tietä maailmanmaineeseen asettamalla ne ehdokkaiksi WSA Finland 2012 kisaan, jossa valitaan yksi ehdokas kahdeksaan kilpailukategoriaan. Voittajat julkistetaan MindTrek -konferessissa Tampereella 3.-5.10.

Lähetä ehdottamasi verkkosisällön osoite ja lyhyt perustelu viimeistään 9.9.2012 osoitteeseen wsa(at)mindtrek.org. Voit ehdottaa verkkosisältöjä kisaan myös Facebookissa.

Kilpailusarjat:
1. e-Government & Institutions
2. e-Health & Environment
3. e-Learning & Education
4. e-Entertainment & Games
5. e-Culture & Heritage
6. e-Science & Technology
7. e-Business & Commerce
8. e-Inclusion & Participation

Vuoden 2011 suomalaisten WSA-voittajien gaalatunnelmiin pääset täällä.

Lisätietoa: www.mindtrek.org.



 

« takaisin