Keskiviikko 19.9.2012 10:54
kuva

Tervetuloa luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia elintarvikealan ja luovien alojen yrittäjien kanssa!

Markkinoinnin, tuotekehityksen ja pakkaussuunnittelun lisäksi luovuus on läsnä ruoassa myös ravintoloissa elämyksinä ja kaupoissa ostokokemuksina. Esimerkiksi Angry Birds oli mukana Fazer-makeisten tuotekehityksessä, kotimainen design on läsnä monen suomalaisen ruokailuhetkessä ja taidetta voi nähdä vaikkapa maitopurkin kyljessä, kuten Valiolla.

Varsinais-Suomen ruokaketjun kehittämishanke ja TKI-HUMAK Meri järjestävät verkostoitumistilaisuuden elintarvikealan ja luovien alojen edustajien välillä. Luovaa ruokaa? – Luovuutta ja liiketoimintaa elintarvikealan kanssa -tilaisuus järjestetään 2.10. klo 13–16 Logomossa.

Tilaisuudessa esitellään olemassa olevia ratkaisuja ja tarjotaan yrityksille mahdollisuuksia löytää uusia kontakteja. Luovien alojen ja elintarvikealan yhdistämisestä kertovat mm. Juuso Enala Foody Allenilta sekä Sanna Laajalahti ja Susanne Peltola Choco Channelilta. Tilaisus ovat osallistujille maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Moni yhtymäkohta ja mahdollisuus on vielä löytämättä - etsi sinä omasi!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.varru.fi/ajankohtaista/121002_luovuutta_ja_liiketoimintaa.html

« takaisin