Perjantai 21.9.2012 16:14

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää tukea kehittämishankkeisiin, joilla edistetään taiteilijoiden työllisyyttä ja vapaan kentän toimintaedellytyksiä.

Avustuksia myönnetään:

1. Taiteilijoiden, taiteilijaryhmien ja kulttuuritoimijoiden palkkaamiseen kehittämistoimintaan, jonka avulla edistetään hyvinvointia ja työyhteisöllisyyttä työpaikoilla ja erilaisissa laitoksissa tai uudistetaan yritysten ja muiden organisaatioiden tuote- ja palvelukonsepteja sekä toimintatapoja toiminnan kannattavuuden kehittämiseksi sekä johtamis-, strategia- tai muutosprosessien tukemiseksi.

2. Ammattitaiteilijoiden ja vapaan kentän ammattilaisryhmien yhteistyöhön valtionosuutta saavien kulttuurilaitosten (teatterit, orkesterit, museot, kirjastot) tai kunnan muiden toimijoiden kanssa. . Yhteistyön tavoitteena on työllistää taiteilijoita sekä parantaa monipuolisten taidepalvelujen saatavuutta eri puolilla Suomea erityisesti alueilla, joilla palveluiden tarjonta on vähäistä (ml. kaupunkilähiöt).

Avustus on tarkoitettu taiteilijoiden ja taiteilijaryhmien työllistämiseen ja tavoitteena on luoda pysyviä yhteistoimintamalleja.

Haku päättyy 12.10.2012.

Lisätietoa OKM:n sivuilta.

 

« takaisin