Marjukka Lampo • Torstai 13.12.2012 15:47
kuva

Voimaa taiteesta - Malleja taiteen soveltamiseen hyvinvointialalla -opas ilmestyy tammikuussa.

Voimaa taiteesta - Malleja taiteen soveltamiseen hyvinvointialalla (2013) on Voimaa taiteesta -hankkeessa laadittu opas, joka esittelee hankkeen pilottiprojekteissa kehitetyt taiteen soveltavien menetelmien toimintamallit sosiaali- ja terveysalan asiakastyöhön. Toimintamalleissa hyödynnetään eri taiteen lajeja teatterista, sanataiteesta ja kuvataiteesta aina tanssiin, musiikkiin, valokuvaan ja elokuvaankin.

Opas tarjoaa toimintamallien lisäksi tiedonjyväsiä myös taiteen käytön hyödyistä, palvelumuotoilusta ja yrittäjyydestä luovan alan ja hyvinvointialan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Oppaan vapaamuotoinen julkistamistilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja se pidetään torstaina 10.1.2013 klo 15–16 Tutkivan teatterityön keskuksella Tampereella (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs).

Julkaisu on ilmainen ja se tulee löytymään julkistamistilaisuuden jälkeen osoitteesta www.voimaataiteesta.fi. Julkaisun voi myös tilata ilmaiseksi oheisella lomakkeella (max. 2kpl/tilaus).

Voimaa taiteesta on vuosille 2010-2013 sijoittuva Tutkivan teatterityön keskuksen hanke, jossa pyritään tukemaan taiteen soveltavien menetelmien käyttöä hyvinvointialalla: kehittämällä uudenlaisia taidelähtöisiä palveluita, edistämällä luovan alan ja hyvinvointialan ammattilaisten osaamista yrittäjyydessä ja palvelumuotoilussa (Service Design), jakamalla tietoa toimijoiden kesken ja tukemalla alan ammattilaisten kohtaamista. www.voimaataiteesta.fi

 

« takaisin