Pia Lillberg • Tiistai 18.12.2012 09:58

Rovaniemi Design Week 2013 -tapahtuman näytteilleasettajien haku on käynnistynyt. Yrityksillä on nyt oiva mahdollisuus saada osaamistaan esille Arktisen muotoilun näyttelyyn ja designputiikkiin maailman pohjoisimmalla Design viikolla!

Rovaniemi Design Week 2013 -tapahtuman näytteilleasettajien haku on käynnistynyt. Yrityksillä on nyt oiva mahdollisuus saada osaamistaan esille Arktisen muotoilun näyttelyyn ja designputiikkiin! 

Maailman pohjoisin designviikko, Rovaniemi Design Week järjestetään ensi helmikuussa, 18.-24.2.2013, jo viidennen kerran. Arktisen Muotoilun teemaviikko nostaa esille pohjoisen pallonpuoliskon osaamista ja tutkimusta muun muassa näyttelyn ja seminaarin muodossa teemalla "Arctic Lives".

Pohjoista muotoiluosaamista esittelevä näyttely ja putiikki järjestetään muotoiluviikon keskeisimmässä tapahtumaympäristössä, Arktikumissa. Arktisen muotoilun näyttely, KAMINA esittelee viikon ajan mahdollisimman laajalla kärjellä arktista osaamista ja sen suhdetta luovuuteen. Näyttelyn yhteydessä toimii koko viikon ajan myös pop up designputiikki. 

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja hintatiedot: 
Sanna Konola, tutkimusapulainen
WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke
skonola(at)ulapland.fi
+35840 6738 555
www.rovaniemidesignweek.fi

Rovaniemi Design Week 2013 -tapahtuman näyttely ja designputiikki tuotetaan Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin Yliopiston yhteistyönä WDC2012 Helsinki-Rovaniemi hankkeen kautta.

« takaisin