Torstai 31.1.2013 10:46

Koulutus auttaa sinua työllistymään yrityksiin ja organisaatioihin tuotteiden, palveluiden ja konseptien kehittämistehtäviin. Saat paremman ymmärryksen liiketoiminnasta ja valmiudet uudenlaisten, muotoilun menetelmiä hyödyntävien työtapojen soveltamiseen yrityksissä.

Rekrytoiva koulutusohjelma - Muotoilija liiketoiminnan edistäjänä 2.4.-26.9.2013

Koulutus auttaa sinua työllistymään yrityksiin ja organisaatioihin tuotteiden, palveluiden ja konseptien kehittämistehtäviin. Saat paremman ymmärryksen liiketoiminnasta ja valmiudet uudenlaisten, muotoilun menetelmiä hyödyntävien työtapojen soveltamiseen yrityksissä. Yhtenä aiheena on Palvelumuotoilu. Puolet ajasta työskentelet yhteistyöyrityksessä.
Koulutusohjelma on Aalto PROn järjestämää Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoima-koulutusta, jonka tavoitteena on osallistujan työllistyminen. Se on osallistujalle maksutonta ja sen ajalta voidaan maksaa työttömyysturvaa ja kulukorvausta. Jos olet epävarma oletko oikeutettu tukeen, voit selvittää asian Työ- ja elinkeinoministeriön Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 ma-pe 9-17 tai koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.
Hae viimeistään 6.3. sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa http://www.mol.fi/sahkoinenasiointi tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla hakemuslomakkeella. Koulutuksen numero on 644725. Lähetä lisäksi CV osoitteella tiina.simonen(at)aalto.fi.
Lisätietoja koulutuksesta: aaltopro.fi/mle, elisabeth.pesola(at)aalto.fi, p. 050 469 1713

« takaisin