Perjantai 15.2.2013 13:53

Hämeen ELY-keskus on avannut jatkuvan haun rahoittamiinsa valtakunnallisiin kehittämisohjelmiin. Haussa on avoinna muun muassa Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelma.

Haussa voi hakea Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmaan kertakorvausmallin (lump sum) mukaisia hakemuksia, joilla tavoitellaan uusia kokeellisia yhteistyömalleja. Rakennerahastoasiantuntija Valtteri Karhun mukaan yhteistyömallit voivat olla eri taiteen- ja kulttuurialoja yhdistäviä, mutta erityisen kiinnostuneita olemme hakemuksista, joissa yhteistyötä haetaan selvästi luovien toimialojen ulkopuolelta.
Kertakorvausmallin mukaisissa hankkeissa julkisen rahoituksen määrä on enintään 50 000€ ja Hämeen ELY-keskuksen myöntämä ESR rahoitus usein 75 % hankkeen kustannuksista.
Lisäksi kehittämisohjelmasta rahoitettujen hankkeiden on mahdollista hakea jatko- ja lisärahoitusta. Hankkeita voidaan jatkaa enintään vuoden 2014 loppuun. Jatko- ja lisärahoituksista jätetään vapaamuotoinen esitys rahoittajalle ennen varsinaisen hakemuksen tekemistä. Nämä muutoshakemussuunnitelmat arvioidaan uusien hakemusten rinnalla.


Tarkempia tietoja valtakunnallisen osion haun osalta löytyy Hämeen ELY-keskuksen verkkosivuilta: http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/HameenELY/EUrahoitus/


Lisätietoja hauista:

rakennerahastoasiantuntija Valtteri Karhu, puh. 0295 025 149,
valtteri.karhu(at)ely-keskus.fi

« takaisin