Maanantai 15.4.2013 16:35

Luovan talouden agentit ja managerit ry (AGMA) järjestää vuonna 2014 luovien alojen myyntinäyttelyn Frankfurtissa. Frankfurtin Suomi-asema on jatkoa vuonna 2011 Pietarissa menestyksekkäästi järjestetylle Suomi-asemalle, jossa mukana oli niin muotoilua, valokuvausta, kuvataidetta, musiikkia, muotia kuin AV-tuotantojakin. Valmisteluissa on parhaillaan käynnissä yhteistyökumppanien ja näytteilleasettajien haku.

Suomi-asema on AGMA ry:n kehittämä ja käytännössä testaama luovien alojen vientikonsepti, johon kuuluu suurelle yleisölle avoimen myyntinäyttelyn lisäksi bisnes-orientoitunut matchmaking-tilaisuus, jonne vieraiksi kutsutaan potentiaalisia paikallisia kauppakumppaneita. Suomi-aseman kohdekaupungiksi valikoitui Frankfurt, jossa Suomi on vuoden 2014 kirjamessujen teemamaana näkyvästi esillä. Suomeen ja suomalaisuuteen liittyvä noste nivoutuukin koko vuoden kestäväksi tapahtumaketjuksi, jonka osaset tukevat oivallisesti toisiaan.

Vuoden 2014 Suomi-asema sijoittuu elokuun lopulle ja oheisohjelmaan on suunnitteilla niin suomalaista perinnettä ja ruokakulttuuria, kuin musiikkia ja elokuvaakin. Näytteilleasettajiksi haetaan monipuolisesti luovien alojen edustajia.

Valmisteluissa on käynnissä yhteistyökumppanien ja näytteilleasettajien haku. Tämän tiimoilta järjestetään kevään aikana alueellisissa keskuksissa esittelytilaisuuksia, joissa kerrotaan tapahtuman suunnitelmista ja mahdollisuuksista. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa suoraan tapahtuman järjestäjään.

Yhteystiedot:

Tuomo Karvonen
Tuottaja
Agma ry.
Puhelin: 045 135 7660
S-posti: tuomo.karvonen@agma.fi

Marit Hohtokari
Pääsihteeri
Puhelin: 0400 816 221
S-posti: marit.hohtokari@hohtokari.fi

www.agma.fi
www.suomi-asema.fi

« takaisin