Keskiviikko 26.6.2013 17:03

Hämeen ELY-keskus on avannut jatkuvan haun rahoittamiinsa valtakunnallisiin kehittämisohjelmiin. Haussa on avoinna muun muassa Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelma.

Haussa voi hakea Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmaan flat rate -kustannusmallin ja kertakorvausmallin (lump sum) mukaisia hakemuksia.

Haun tavoitteena on tukea hankkeita, joissa edistetään uusia kokeellisia yhteistyömalleja. Yhteistyömallit voivat olla eri taiteen- ja kulttuurialoja yhdistäviä, tai luovia alojen ja niiden ulkopuolisten alojen yhteistyömalleja. Monialaisuutta ja uudenlaisten liiketoimintamallien kehittämistä edistäviä hankkeita pidetään tavoiteltavina.

Hanke voi kestää enintään vuoden 2014 loppuun. Hämeen ELY-keskuksen myöntämä ESR rahoitus on noin 75 % hankkeen kustannuksista. Flat rate hankkeissa ESR tukiosuus voi olla noin 50 000 - 200 000€/hanke. Kertakorvausmallin mukaisissa hankkeissa julkisen rahoituksen määrä on enintään 50 000€ sisältäen kunta- ja muun julkisen rahoituksen.

Lisäksi kehittämisohjelmasta jo rahoitettujen hankkeiden on mahdollista hakea jatkoaikaa. Hankkeita voidaan jatkaa enintään vuoden 2014 loppuun. Jatkoajasta jätetään vapaamuotoinen esitys rahoittajalle ennen varsinaisen hakemuksen tekemistä. Nämä muutoshakemussuunnitelmat arvioidaan uusien hakemusten rinnalla.

Tarkempia tietoja valtakunnallisen osion haun osalta löytyy Hämeen ELY-keskuksen verkkosivuilta:
http://www.ely-keskus.fi/
aluevalinta: HÄME
sivu: EU-rakennerahoitus

Lisätietoja hausta:
rakennerahastoasiantuntija Valtteri Karhu
puh. 0295 025 149
valtteri.karhu(at)ely-keskus.fi

« takaisin