Perjantai 9.8.2013 11:09

Kymmenennet Työelämän tutkimuspäivät pidetään 7.-8.11.2013 Tampereen yliopistossa. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. innovatiivinen ja luova työelämä sekä taiteet ja työelämä.

Työn tulevaisuus

Tuotantorakenteet, työn sisällöt ja työn tekemisen tavat ovat muuttumassa sekä Suomessa että maailman mittakaavassa vastauksena globaalin kilpailun haasteisiin. Vuoden 2013 tutkimuspäivien teemana on "Työn tulevaisuus".

Tutkimuspäivillä pohditaan, mitä mahdollisuuksia ja keinoja on ohjata yhteiskunnan ja talouden kehitystä suuntaan, joka vahvistaa paitsi taloudellisen toiminnan edellytyksiä myös työelämän laatua sekä yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointia.

Lue tutkimuspäivien työryhmien tarkemmat kuvaukset tästä.

Taiteet ja työelämä

Päivien aikana kokoontuu työryhmä ”Taiteet työelämässä”, jonka koordinaattoreina ja kommentaattoreina toimivat TAIKA II-hankkeen tutkijat Satu-Mari Korhonen ja Pälvi Rantala.

Tutkimusryhmään toivotaan esityksiä, jotka linkittävät yhteen taiteen, luovat ja fasilitoinnin menetelmät laadullisesti parempaan työelämään. Miten taiteen keinoin haasteeseen paremmasta työelämästä voitaisiin vastata? Millaista työtä taidealoilla tehdään tulevaisuudessa? Miten taidetyöllä vastataan työelämän tulevaisuuden haasteisiin? Miten johtamisen tulisi muuttua ja millaisin välinein johtamisen muutosta voidaan tukea?

Lähetä abstrakti

Mikäli haluat pitää esityksen tutkimuspäivillä kokoontuvassa työryhmässä, lähetä abstrakti (enintään 2500 merkkiä) ja muut pyydetyt tiedot e-lomakkeella konferenssikoordinaattorille viimeistään perjantaina 31.8.2013.

Abstraktin hyväksymisestä ilmoitetaan abstraktin lähettäjälle viimeistään perjantaina 6.9.2013.

Lue konferenssipaperin kirjoitusohjeet tästä.

Konferenssijulkaisu ja arviointiprosessi

Voit tarjota julkaistavaksi esitelmääsi pohjautuvaa artikkelia tutkimuspäivien jälkeen toimitettavassa konferenssijulkaisussa, jolloin työryhmäkoordinaattorit arvioivat käsikirjoituksen julkaisukelpoisuuden.

Ilmoita e-lomakkeella - samalla kun lähetät abstraktin - haluatko artikkelisi otettavan mukaan tähän arviointiin. Tällöin sen käsikirjoitus on toimitettava konferenssikoordinaattorille viimeistään maanantaina 14.10.2013.

Katso tarkemmat ohjeet:
http://www.uta.fi/tyoelamantutkimuspaivat/abstartohjeet.php

Lisätietoja

Lisätietoja ja tarkempia ohjeita Työelämän tutkimuspäivien
verkkosivuilta tai konferenssikoordinaattorilta sähköpostitse: 
tyoelaman.tutkimuspaivat@uta.fi.

//

Työelämän tutkimuspäivät
Tel. +358 (0)50 318 6697
tyoelaman.tutkimuspaivat@uta.fi
 
Työelämän tutkimuskeskus
Tampereen yliopisto
http://www.uta.fi/yky/tutkimus/wrc/index.html
http://www.uta.fi/tyoelamantutkimuspaivat/
« takaisin