Maanantai 12.8.2013 10:25

Esteetön taide ja kulttuuri ry valmistelee kansainvälistä esteetöntä taide- ja kulttuuritapahtumaa (ACCAC 2014) Tampereelle vuodelle 2014 tai alkuvuoteen 2015. Kaikki kiinnostuneet kutsutaan nyt ideoimaan ja osallistumaan keskusteluun starttifoorumiin syyskuussa 2013.

Tapahtuman konseptisuunnittelu on toteutettu AVEKin tuella vuonna 2012. Tapahtumakokonaisuuden on tarkoitus palvella ja edistää vammaistaiteilijoiden työllistymistä, kansainvälistymistä ja esitellä kaikille soveltuvaa taidetta yhtä lailla kuin rakentaa kansainvälinen verkosto, joka hyödyttää taiteen, kulttuurin ja koulutuksen vientiä sekä lisää taiteen kansainvälisen kiertuetoiminnan ja yhteistyön mahdollisuuksia.

Kansainvälisten ja kansallisten puhujien esiintyjien rekrytoimiseksi sekä tapahtuman markkinoinnin aloittamiseksi ja yhteistyökumppaneiden löytämiseksi toteutetaan Tampereella 26.-27. syyskuuta starttifoorumi. Sen tarkoituksena on kerätä informaatiota niistä esteettömyyden osa-alueista ja näkökulmista, jotka tällä hetkellä ovat pimennossa ja mitkä olisi syytä nostaa esille Tampereella vuonna 2014. Foorumin tavoitteena on kartoittaa tarvetta, tahtotilaa, rahoitusmahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita ACCAC 2014 -tapahtuman sisältöä unohtamatta.

Ilmoittaudu mukaan
Tarjoamme Teille mahdollisuutta tulla mukaan tähän ainutlaatuiseen foorumiin esittelemään toimintaanne, osallistumaan keskusteluun ja verkottumaan. Foorumin kokemusten ja ajatusten pohjalta lähdemme kehittämään Accessible Arts and Culture -tapahtuman sisältöä ja hiomaan sen toteutusta.

Mukaan puhujana
Esittelyjen pituus max. 10 minuuttia. Lähetä ehdotuksesi omasta puheenvuorostasi 20.8. mennessä osoitteeseen kirsi.mustalahti@etku.fi. Valituille puhujille ilmoitamme elokuun loppuun mennessä myös tarkemman aikataulun. Puhujien osallistuminen foorumiin on molempina päivinä maksutonta.

Mukaan yleisönä
Osallistumismaksu 40 €/hlö/2 pvää (sisältäen kevyen lounaan ja kahvit molempina päivinä).

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteella ilmoittautuminen@etku.fi 31.8. mennessä, maksutiedot saat paluuviestissä.

Lisätietoja foorumista osoitteesta
www.etku.fi,
sähköpostitse osoitteesta ilmoittautuminen@etku.fi,
tai puhelimitse Kirsi Mustalahdelta 045 855 7115.

Lue koko kutsu tästä.

« takaisin