Keskiviikko 14.8.2013 11:34

Oletko kiinnostunut Venäjän markkinoista? Haluatko houkutella venäläisiä asiakkaita Suomeen? Lähde mukaan vientitapahtumaan, joka tuo suomalaisen luovan osaamisen raikkaasti, pakottomasti ja yllätyksellisesti keskelle Pietarin syksyä!

KULTTUURIKEITTIÖ HELSINKI-PIETARI

Syksyllä 2013 suomalainen keittiö tulee kylään Pietariin ja tuo mukanaan kulttuurikarnevaalin,
jossa yhdistyvät ruoka, matkailu, design, taide ja musiikki. Joka ilta on yksi kolmen ruokalajin
kattaus, josta vastaa kokki Jyrki Tsutsunen. Keskiössä ovat yksinkertainen skandinaavinen ruoka ja villiyrtit, suomalainen design ja kulttuuri kaikissa muodoissaan, sekä tärkeimpänä: kohtaamiset suomalaisen ja venäläisen luovan talouden kentällä, vaivattomasti ja luontevasti.

Kulttuurikeittiö Helsinki-Pietari tarjoilee pietarilaisille mahdollisuuden tutustua suomalaiseen
keittiöön, muotoiluun, musiikkiin ja taiteeseen. Illanvietoissa yhdistetään tasapuolisesti venäläistä ja suomalaista osaamista: teemoista riippuen suomalaiset tekijät kutsuvat venäläisiä vieraikseen - bändit omia suosikkejaan, taiteilijat kollegojaan.

Muotoilija Klaus Aalto vastaa ravintolan sisustuksesta ja viihtyvyydestä yhdessä suunnittelija
Johanna Kuneliuksen kanssa; Ilya Bortnuk, Light Music ja Vallaton suurlähetystö tuottajien Anna Häkkinen & Anna Laine johdolla kulttuuriohjelmasta.

Kulttuurikeittiö Helsinki-Pietari kokoaa kulttuurinnälkäiset kulinaristit luomaan uusia kokemuksia ja tarinoita, uusia ystävyyssuhteita ja kontakteja, uutta elämää ja iloa. Illat ovat täynnä tanssia, musiikkia, taidetta ja ennen kaikkea hyvää ruokaa.

Ajankohta ja paikka

3.-6.10.2013, Taurian puisto / Igrateka, Pietari
Yksi kattaus illassa, mahdollisuus vuokrata tilaa omiin tilaisuuksiin aamupäivisin. Mahdollisuus
järjestää seminaareja / keskustelutilaisuuksia kattausten ulkopuolella.

Vastuuhenkilöt

Tuottajat: Ilya Bortnuk / Light Music, Anna Häkkinen & Anna Laine / Vallaton suurlähetystö, Pääkokki: Jyrki Tsutsunen,
Design: Klaus Aalto / Aalto+Aalto, Johanna Kunelius / Ilmiriita, graafinen suunnittelu: Jessica Leino, talousjohtaja: Sanna Lahovaara

Kulttuurikeittiö toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Culminatum Innovation Oy Ltd:n, Suomen Pietarin instituutin ja Suomen Pietarin pääkonsulaatin kanssa.

Kuinka osallistua

Tarjoamme yhteistyökumppaneille medianäkyvyyden sekä foorumin, jossa voi esitellä omaa yritystoimintaansa. Tarjoamme mahdollisuuden järjestää yksityistapahtumia tapahtumapaikalla ja olla osa kiinnostavaa, innovatiivista, korkean profiilin vientitapahtumaa, jonka fokus ei ole vain tässä hetkessä, vaan erityisesti tulevaisuudessa.

Osallistumismaksu 500 euroa pitää sisällään osallistumisen tapahtumaan, markkinointikustannukset ja match making -tilaisuuden. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja mahdollisista tullaus- ja kuljetuskuluista. Maksullisina lisäpalveluina tarjoamme muun muassa mahdollisuuden omaan asiakasiltaan, esittelyvideon tuotannon, käännöspalveluja, markkinointiapua, asiantuntijapalveluita kohdemaahan liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit, niin mietitään yhteistyötapoja.

Ohjelma

KE 2.10. Seminaaripäivä
TO 3.10 Yleisöpäivä / Metsä, ekologisuus, retkeily, villiruoka, elämyspalvelut
PE 4.10. Yleisöpäivä / Puhtaus, design, muoti, arkkitehtuuri
LA 5.10. Yleisöpäivä / Ilo irti, karnevaali, sirkus, uusi vuosi Helsingissä (ravintoloiden uuden
vuoden tarjonta, pientuottajat)
SU 6.10. Lastenkulttuuri, Chill out -brunssi

Joka ilta Kulttuurikeittiön musiikista vastaavat suomalaiset eturivin artistit.

Добро пожаловать! Tervetuloa!

Yhteystiedot

Anna Matilda Häkkinen
Vastaava tuottaja
+358 41 5862032 anna_hakkinen(at)hotmail.com

Anna Laine
Ohjelmajohtaja
+358 50 5442455 anna.laine(at)modoffice.eu

« takaisin