Tiistai 3.9.2013 10:20

Yrittäjille ja kehittäjille, julkisen sektorin aluekehittäjille, rahoittajille... Tekijöille.

Katoaako luovuus päättymässä olevan ohjelmakauden myötä?

Se riippuu meistä itsestämme. Kuten Mahatma Gandhi sanoi: "Meidän on itse oltava se muutos, jota maailmalta haluamme. Se vaatii meiltä rohkeutta ja jääräpäisyyttä."

Rysä on aina haastanut tekemään toisin. Niin teemme nytkin. Rysä 2013 tarjoaa vapaasukellusta pinnan alle, vaakasuoraan ja pystysuoraan, syöksyjä pintaan. Näkökulmia, ärsykkeitä, keskustelua. Unelmia ja konkretiaa.

Avaussukelluksen tekee valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen. Ministeriöiden edustajat visioivat uutta ohjelmakautta, onko rahaa ja kuka sitä saa. Illalla sovelletaan oppittua käytäntöön, sukelletaan juhlaan kaupungintalolle ja Rauman yöhön.

Teemapaneelit
Alustuksia, keskustelua ja häiritseviä ideoita aiheista ’Tulevaisuuden mediaa uusin toimintamallein’ , ’Yhteistyö on tekemistä’ sekä ’Pintaa syvemmälle – kolmas maailma ja vanhuustalous’.

Unelmia ja niiden myyntiä
Miten Taito-Finlandialla palkittu käsityöyrittäjä sukeltaa maailmanmarkkinoille? miksi Diili 2009-kisaaja vannoo myynnin nimeen? Mahdollistavatko yhteiskunnan mekanismit unelmointia, josta syntyy intohimoista tekemistä?

Luovaa konkretiaa
Miten luovuus kohtaa perinteisen teollisuuden?

Moderaattorina ja haastajana toimii Pekka Krook.

Tyyli on vapaa. Sukella mukaan Rauman Rysään ja syöksy pintaan uusin ajatuksin, uudella innolla. Tutustu ohjelmaan ja puhujiin ohessa ja ilmoittaudu 26.9 mennessä tästä.

Hotellien alennuskiintiöt ovat voimassa 15.9. saakka.
Bussikuljetus Tampereen asemalta Raumalle.

Koko ohjelma ja tietoa puhujista tästä.


 

« takaisin