Perjantai 4.10.2013 12:21
kuva

EARS on Shanghai -tapahtuma kutsuu 2.-3. joulukuuta kansainväliset luovien alojen ammattilaiset verkostoitumaan ja jakamaan parhaita käytäntöjä aasialaisten kollegoittensa kanssa. Kaksipäiväinen seminaari kokoaa yhteen yli 100 musiikin, esittävien taiteiden, muotoilun ja median parissa työskentelevää tuottajaa, kuraattoria, manageria ja muuta luovan alan taustavaikuttajaa.

Ohjelma sisältää puheenvuoroja, paneeleja ja roundtable –keskusteluja ajankohtaisista ilmiöistä sekä verkostoitumista ja showcaseja. Tänä vuonna tarjolla on myös konsertteja ja näyttelyitä. Puhujina tapahtumassa ovat mm. Kiinan menestyneimpiin tuotemuotoilijoihin lukeutuva Jamy Yang, useita kansainvälisesti merkittäviä palkintoja kerännyt graafinen suunnittelija ja kuraattori Pan Jianfeng ja Rovion Shanghain toimiston vastaava animaatiotuottaja Tianyi Pan.

Lisäksi kuullaan arvostetun nykytaidemuseo Rock Bund Art Museumin johtajaa Larys Frogieria, Kiinan johtavan musiikkialan yrityksen Modern Sky Entertainmentin sekä Kiinan suurimman festivaalin Strawberry Music Festivalin johtajaa Shen Lihuita, yli 20 vuoden uran konsulttina ja kulttuurikeskusten johdossa tehnyttä Kwong Wai-lapia sekä vuoden 2010 World Expon Suomen paviljongin suunnitellutta arkkitehti Teemu Kurkelaa.

EARS on Shanghai on osa kansainvälisen Design Shanghai -festivaalin avajaisviikkoa. Vuodesta 2000 järjestetty biennaali esittelee luovaa muotoilua ja uusia innovaatioita näyttelyiden ja tapahtumien avulla.

Lisää tietoa puhujista ja päivitetyt tiedot tapahtumasta osoitteesta: http://www.ears.asia/ears-on-shanghai-2013/.

Varaa paikkasi ja rekisteröidy osoitteessa: https://holvi.com/shop/ears-on/ tai https://yoopay.cn/event/47728852.

Lisätietoa
Tuottaja Mia Hyvärinen, EARS - Europe-Asia Roundtable Sessions
mia.hyvarinen(at)ears.asia
t: + 358 50 3278306
http://www.ears.asia 

Europe-Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ilmiöitä ja ammattilaisia esittelevä seminaarisarja ja verkkomedia. EARS auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian välillä kokoamalla säännöllisesti yhteen alan kansainväliset vaikuttajat.

« takaisin