Keskiviikko 16.10.2013 12:13
kuva

Tähtiseudut-kilpailun tavoitteena on seutukaupunkien pk-teollisuuden osaamisen vahvistaminen ja toimintaympäristöjen uudistaminen: uusia ideoita, työkaluja ja konkreettisia ratkaisuja.

Boston Consulting Group julkaisi elokuussa 2013 raportin Pohjoismaiden teollisuustuotannon tilanteesta. Arvostetun konsulttiyhtiön mukaan Suomi menettää 42.000 teollisuustyöpaikkaa tällä vuosikymmenellä. Jotta työpaikkoja ei menetettäisi, Pohjoismaissa pitäisi raportin mukaan pitää erityistä huolta pienistä ja keskisuurista teollisuusyrityksistä. Taitavat teollisuustyöntekijät ovat Pohjoismaiden kilpailuvaltti.

PK-teollisuuden uudistaminen ja kilpailukyky -pilotti pyrkii tunnistamaan ja jakamaan seutukaupungeissa ja niiden talousalueilla käytössä olevia toimintatapoja sekä kehittämään uusia innovatiivisia tapoja. Joukko seutukaupunkeja etsii nyt tietä tähtiin.

Tähtiseudut-kilpailu kutsuu nyt osallistujia kisaamaan ja ideoimaan. Tavoitteena on seutukaupunkien pk-teollisuuden osaamisen vahvistaminen ja toimintaympäristöjen uudistaminen uusilla ideoilla, työkaluilla ja konkreettisilla ratkaisuilla.

Osallistua voi kolmen hengen tiimissä keksimällä idean ja esittämällä sen vapaamuotoisella tavalla (esim. tekstinä, piirroksena tai videona).

Kilpailutyöt tulee lähettää 15.11.2013 mennessä osoitteella jari.myllymaki(at)rauma.fi

Kolme parasta tiimiä palkitaan co-creation -viikonlopulla maailman kulttuuriperintökohteessa.

Kisaisäntänä toimii Rauman kaupunki.

Lisätietoja

kehittämispäällikkö Jari Myllymäki, jari.myllymaki(at)rauma.fi
http://www.luovarinki.fi/ideoiden-kehittamista/ 

« takaisin