Torstai 7.11.2013 13:21

Todellisuuden tutkimuskeskuksen Pekko Koskinen opettaa Itsen suunnittelun tekniikoita Royal College of Artissa Lontoossa 20. – 21.11.2013. Itsen suunnittelu on TTK:n puitteissa kehitetty luova oppiala, jonka tekniikoilla voidaan aktiivisesti suunnitella oman olemisen tapaa. Sen avulla voi muokata tapaansa ajatella, aistia ja toimia, sekä itsenäisesti että suhteessa muihin.

Koskisen kehittämä Itsen suunnittelun konsepti on osa Royal College of Artin ensi vuoden Design Products -koulutusohjelman sisältöä. Koskinen aloittaa Itsen ja suunnittelun kysymyksiin pohjaavan teemavuoden koulutusohjelmassa, jossa designia tarkastellaan sosiaalisen toiminnan osatekijänä.

Itsen suunnittelu on osa Todellisuuden tutkimuskeskuksen kaksivuotista Utooppinen todellisuus -tutkimushanketta. Siihen voi tutustua mm. Baltic Circlessä järjestettävässä Esityksellisiä utopioita -seminaarissa 13. – 15.11. Seminaarin osana järjestetään Itse luomisen alustana -työpaja, jossa harjoitetaan projektin luomia tekniikoita. Työpajan vetää Pekko Koskinen 13.11. klo 11–13 Esitystaiteen keskuksessa, Suvilahdessa.

Lisätiedot
Saara Moisio
Tiedottaja
Todellisuuden tutkimuskeskus
045 896 3999

Todellisuuden tutkimuskeskus (TTK) on Helsingissä toimiva esitystaiteen ammattilaisten kollektiivi. Toiminnan lähtökohtana on todellisuuden havainnointi, kyseenalaistaminen ja aktiivinen uudistaminen taiteellisen tutkimuksen ja esityksen keinoin.
« takaisin