Pia Lillberg • Keskiviikko 27.11.2013 13:42
kuva

Yrityksillä on nyt oiva mahdollisuus saada osaamistaan esille maailman pohjoisimmalle muotoiluviikolle – Arctic Design viikolle. Aiemmin Rovaniemi Design Week nimeä kantanut Arctic Design Week järjestetään ensi helmikuussa, 17.-23.2.2014 nyt jo kuudennen kerran. Arktisen Muotoilun teemaviikko nostaa esille pohjoisen pallonpuoliskon osaamista ja tutkimusta muun muassa näyttelyn ja seminaarin muodossa. Arktisen muotoilun pop-up designputiikissa pohjoinen muotoiluosaaminen tuodaan viikon kävijöiden käsiin.

Yrityksillä on nyt oiva mahdollisuus saada osaamistaan esille maailman pohjoisimmalle muotoiluviikolle – Arctic Design viikolle.  Aiemmin Rovaniemi Design Week nimeä kantanut Arctic Design Week järjestetään ensi helmikuussa, 17.-23.2.2014 nyt jo kuudennen kerran. Arktisen Muotoilun teemaviikko nostaa esille pohjoisen pallonpuoliskon osaamista ja tutkimusta muun muassa näyttelyn ja seminaarin muodossa. Arktisen muotoilun pop-up designputiikissa pohjoinen muotoiluosaaminen tuodaan viikon kävijöiden käsiin.

Designputiikki esittelee mahdollisimman laajalla kärjellä arktista osaamista ja sen suhdetta luovuuteen. Putiikki sijoittuu Arktikumin VALO galleriaan designviikon näyttelyn yhteyteen ja on avoinna koko viikon ajan. Arctic Design Week 2014 -tapahtuman designputiikki tuotetaan Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin Yliopiston yhteistyönä osana WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanketta.

 

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja hintatiedot: 

Jenni Marttila, tutkimusapulainen,
WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke
jemartti@ulapland.fi, 050 490 5687


Pia Lillberg, projektipäällikkö
WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke

pia.lillberg@rovaniemi.fi
, 0400 922 741

« takaisin