Julius Oförsagd • Maanantai 27.1.2014 14:21
kuva

Maailman pohjoisin muotoiluviikko Arctic Design Week on Rovaniemellä 17. - 23.2.2014. Viikko esittelee arktista muotoiluosaamista ja kerää alan toimijat oppimaan designista ja tutustumaan toisiinsa.

Arctic Design Week 17. - 23.2.2014

Maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla nautitaan seminaareista ja keskusteluista, Design-putiikista ja brunssista, sekä käydään näyttelyissä ja muotoilunäytöksessä.

Arctic Design Week on kokonaisuus, joka esittelee arktisten alueiden luovan alan osaamista ja kokoaa alan tekijät yhteen. Viikon aikana pohjoista muotoiluosaamista tehdään näkyväksi ja lisäksi autetaan yrityksiä hyödyntämään muotoilua toiminnassaan. Arctic Design Weekin tehtävä on korostaa arktisten alueiden haasteita ja ominaisuuksia sekä sitä, kuinka niistä voidaan selvitä muotoilunavulla.

Arctic Design Weekin keskiössä Arctic Design –näyttely ja –seminaari. Näyttelyssä on esillä pohjoista muotoiluosaamista ja Arctic Design – The Stories -seminaarissa kuullaan eritaustaisten yritysten ja tekijöiden tarinoita siitä kuinka muotoilu tukee liiketoimintaa. Uutena sisältönä viikolla Arctic Design Round Table -keskustelutilaisuus jossa eri alojen vaikuttajat keskustelevat arktisesta muotoilusta ja sen mahdollisuuksista.

Maailman pohjoisimman muotoiluviikon ohjelman löydät osoitteesta www.arcticdesignweek.fi.

 

« takaisin